Almanya vizesi

Almanya vizesi

Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Buna göre Schengen vize harcı Euro olarak belirlenmiştir. Bu ücretler vize kararı red ile.


Almanya vizesi

Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir. Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır.


Bu vize başvurularında genel olarak amaçlanan turistik geziler, sosyal veya ailevi sebepler olmaktadır. C Tipi Vize Türleri güne kadar olan başvuru türleridir. Almanya Büyükelçiliği.


ALMANYA KONSOLOSLUĞU TURİSTİK VİZE ( İŞVEREN ) EVRAKLARI 1- Yeni Ve Eski Pasaportlarınız. Başka Vizelerde Kullanılmamış Olmalı,Rötüşsuz,Arka Fonu Beyaz Renkte Olmalıdır. Bu süre, seyahatinizin gerçekleşeceği zamanı kapsamaktadır.


Bu sayı, vize geçerlilik süresi boyunca Schengen Bölgesi’nde azami kaç gün kalabileceğinizi gösterir. Kısa süreli Schengen (C-Tipi) vizesidir. Ulusal Vize (D-Tipi) başvurusu yapılmaktadır.


Hizmet (gri), hususi (yeşil) ve diplomatik (siyah) pasaport sahibi T. Ek evrak istenilebilir. Data hizmet bedeli ise 2Euro. Yani toplamda 8Euro vize başvurusu esnasında ödemeniz gerekmektedir. Bu tarihten itibaren doksan gün ve daha kısa süreli Schengen vize başvuruları iDATA aracılığı ile yapılmaktadır.


Bilhassa son 3-yildir vize basvurularinda red orani artmistir. Egitim vizesi basvurulari Türkiye de üc sehirde alman konsolosluklarinda yapilmaktadir: Istanbul, Ankara ve Izmir. Doğru ve eksiksiz vize başvurusu, size zaman kazandırarak işinize başarılı bir adımla başlamanızı sağlar.


ALMANYA Vizesi Tüm dünya ülkelerine vize başvurusu yapmaya yetkili vize hizmeti veren aracı kurumdur. Ayrıca A sınıfı seyahat acentasıdır.


Euro dışında herhangi bir para birimi ile ödeme kabul edilmemektedir. Tavsiyemiz bu zaman diliminin en maksimum süresini. Başvuru Ne zaman Sonuçlanır? Konsolosluk İşlemleri.


Bu işlem kimlik sahteciliğinin engellenmesi amacıyla yapılmaktadır. Ofisimize geldiğinizde,personelimiz. C tipi Schengen eğitim amaçlı vizesine başvuru yapabilirler.


Kültürel etkinliği düzenleyen kurumdan, sizin için düzenlenmiş davetiye gönderilmelidir. Cuma günleri saat 09. SGK’lı çalışanlar için gerekli evraklar: 1. Pasaport (seyahat dönüş tarihinden itibaren ay geçerliliği olmalı) ve var ise eski pasaportlar mutlaka sunulmalıdır. Vize başvuruları şahsi olarak kabul edilmektedir.


Almanya vizesi

Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Daha eski pasaportlara vize verilmesi mümkün değildir. En az boş vize sayfası gereklidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi