Sgk hizmet dökümü sorgulama

NERİLEN HİZMETLER 4C Bir Aylık Maaş Tercihi Bireysel Emeklilik ve Otomatik Katılım Sistemlerinde Devlet Katkısı Sorgu. E-SGM HİZMET SORGULAMA EKRANI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ. SGK Hizmet Dökümü sorgulama işlemleri için buraya tıklayınız. Açılan sayfada tc kimlik numaranız ve nufüs bilgilerinizi yazarak giriş yapmanız gerekiyor.


Sosyal Güvenlik Kurumunda kaydı bulunan kişilerin sigortalık işlemlerine esas olmak üzere temel itibariyle işe giriş çıkış tarihleri ile prim bilgilerinin bulunduğu, çalışanların 4A, 4B, 4C ve banka sandığı şeklinde sınıflandırıldığı kısaca da çalışma özgeçmişini gösteren belgedir. SGK - SSK Sorgulamaları, Hizmet Dökümü, Emeklilik Sorgulama işlemleri hakkında bilgi alabileceğiniz, sorularınıza cevap bulabileceğiniz bir site.


Bunun nedeni ise E-SGM sitesinden verilen bilgilerde bazı hataların olmasından dolayı insanlar tarafından artık bu site kullanılmamaya başlanmıştır. Siteye giriş sayısının bu derece. Devlet kapısı, tüm internet servisleri için olduğu.


Karşınıza çıkan ekrandan dökümünüzü alabilirsiniz. E-devlet ya da e- sgk fark etmeden, her iki bölümden de hizmet dökümünü yazdırmanız mümkündür.


Ancak bu belgeyi elden almak isterseniz, bağlı olduğunuz SGK ’ya giderek kimliğiniz ile alabilirsiniz. SGK ile e-Devlet üzerinden SGK Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu sorgulama işlemlerinizi yapabilir, ne zaman emekli olacağınızı öğrenebilirsiniz. SGK 4A, 4B, 4C hizmet dökümü almak isteyenler haberimizden faydalanabilir!


C kimlik no ile giriş yaparak öğrenebilirsiniz. SGK hizmet dökümü belgesine e-Devlet üzerinden kolayca ulaşılabilir. Vatandaşlar sorgulamalarını ister uyg.


SGK emekli maaşı sorgulama işlemi kısa bir süre önce Sosyal Güvenlik Kurumu’na bağlı olarak yapılan çoğu işlemi SGK ’nın resmi sitesi üzerinden E-SGM sistem. Daha önce SGK kapısında beklememek adına yapılmayan onlarca talep artık e – devlet üzerinden kolayca yapılabilmektedir.


Sgk hizmet dökümü sorgulama

Aynı zamanda ALO 1hattı da bu işlemi anlık olarak veren noktalardan biridir. Hatta ALO 1resmi web sitesi üzerinden de SGK memur hizmet dökümü sorgulama hizmeti vermektedir. Bütün bu bilgilere sahip ise vatandaş hizmet dökümü kısmından dilediği kurumun hizmet dökümüne ulaşabilir ve bilgisayarına indirebilir.


Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz. A, SSK kapsamında çalışan sigortalı kişileri işaret etmektedir.


SSK hizmet dökümü sorgulama işlemlerini e-devlet sistemi üzerinden sorgulayabilirsiniz. SGK 4A hİzmet dökümü sorgulama amacıyla e-devlete giriş yaptıktan sonra T. A hizmet dökümü özellikle emeklilik dönemi yaklaşmış kişiler için. Eğer ki daha önce kayıt olmadıysanız PTT aracılığı ile kayıt olabilirsiniz.


Eğer daha önceden kayıt olduysanız, aşağı panelde ki “Kimliğimi Şimdi Doğrula” butonuna basmanız gerekmektedir. Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Hakkında Duyuru 05. Kaplıca Tesisleri Hakkında Duyuru 30.


Medula Hastane Sistemine Hizmet Kaydı Yapılan İlaçlarda Karekod Düzenlemesi Hakkında Duyuru 29. Asgari Geçim İndirimi Ne Kadar? Devletimiz bütün işlemler hızlı halledilsin diye bu sistemi kurarak vatandaşın işini kolaylaştırmıştır. Siz de bu sistem üzerinden ödemelerinizi ve sigorta primlerinizi öğrenebilirsiniz.


Sgk hizmet dökümü sorgulama

Bu işlemleri öğrenebilmek için öncelikle yapmanız. Sigortanızın yatıp yatmadığını, bununla beraber sigorta primlerinizin ne.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi