Kumpir ve waffle dükkanı açmak

Kumpir ve Börek Dükkanı. Göz önünde bir yer seçmelisiniz. Sahil kenarları ve caddenin en gözde yerini veya büfe tarzı yerler olursa ciro dolayısı ile kar marjı daha yüksek olacaktır.


Dükkan bulduktan sonra sıra iç ve dış dizaynı yapmaya geldi. Waffle dükkanı açmak.

Daha önce bulduğunuz isim ve logo ile önce ilgi çekici bir tabela yaptırmak gerekiyor. KATEGORİDEN POPÜLER HABERLER. En Modern ve Yaratıcı Dükkan-Firma-Şirket İsimleri Çok İzlenecek Video İçerik Fikirleri.


Hiç Parası Olmayanl. Merhabalar, ben ve arkadaşım bir kumpirci dükkanı açmak istiyoruz. Bayilk alacaksanız bu rakamlara ilaveten bin USD civarında bir isim hakkı bedeli vermeniz gerekmektedir.


Arkadaşımın biraz tecrübesi var, benim de çevrem çok geniş ve bulunduğumuz yerde sadece bir yerde kumpir satılıyor o da fast-foodcu güzel yapamıyorlar, bu sene özellikle üniversitenin büyümesiyle piyasa da ihtiyaçlar doğdu bunlardan en önemlisi de tabi ki gıda sektörü.

Fakat kumpir fırını, teşhir. Yapılacak bu harcamalarla waffle dükkanı açmak konusunda yapılacak maliyetler değişiklik gösterebilmektedir. Günümüzde waffle dükkanı açmak oldukça karlı bir iş fikri olabilir.


Olabilir dedim şundan dolayı karlı olabilmesi için yukarıdaki uyarılarımı dikkate almanız gerekmektedir. Fena bir yere dükkan açarsanız, karlılığı bırakın, zarar dahi edebilirsiniz. Bundan dolayı, karlılığınızı şu demek oluyor ki cironuzu alacağınız kararlar ve atacağınız adımlar.


Tuhafiye dükkanı açmak istiyorum diyorsanız, bu yazımız tam size göre. Sağlıklı bir ortamda, temiz, düzgün iş yaparlarsa müşteri her daim sizi ziyaret eder ve başka yerde farklı lezzetler aramaz.


Kendinize bu konuda söz verirseniz, yani kaliteden ödün vermezseniz, temiz, titiz çalışırsanız müşterileriniz sizin müdaviminiz olur. Sizi asla yarı yolda bırakmazlar. Gerekenler nelerdir? Nelere dikkat edilmesi gerekmekte?


Dilerseniz franchise veren bayiler ile anlaşarak kumpir ve waffle satışını birlikte yapabilirsiniz. Bunun sizde olması, 1-önde başlamanızı sağlar.


Aslına bakarsanız isim yapmış ve markalaşmış bir bayiliği almak çok daha mantıklı olacaktır.

Tabi isim hakkı almadan kendi imkanlarınız dahilinde araştırmalar sonucu ulaşacağınız rakam budur. Aslında birçoğumuzun bildiği bu lezzet ile ilgili işletme sahibi olmanın yollarını bakacağız. Evet bu yazımızın konusu waffle. Evlerde en çok ve en hızlı tüketilen gıda malzemelerinin başında soğan ve patates gelir.


Bayanlar pazar alışverişlerinde patates ve soğana ağırlık vermektedir. Türk toplumumuzun damak tadı buna yöneliktir. Bu iş, en karlı işlerden biri olup, ağır şartlar gerektirmemekte. Günümüzün en karlı iş kolunun yiyecek sektörü olduğu doğrusunu da unutmamak gerek.


Küçük bir dükkan ile siz de hayallerinizi hayata geçirebilirsiniz. Unutmayınız ki, kendi ayaklarınızın üzerinde durmak sizi. WAFFLE KUMPİR CAFE FAST FOOD PROJELERİ. Kocaeli İlimizin İzmit ilçesinde bulunan ve çarşının en kalabalık yeri olarak bilinen yürüyüş yolu bölgesinde, waffle ve kumpir satışı yapılabilecek bir iş yeri kurmayı amaçlıyor.


Son yıllarda gençlerimizin fast food alışkanlığının günden güne artış göstermesi ve gıda.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi