Almanya aile birleşimi vizesi red nedenleri

Bu bilgiler on yıllık tecrube’nin sonunda oluşturulmuştur. Vize başvurunuzun red gelmesinin nedenlerini alt kısımda sıralayacağız. Lütfen dikkatli bir şekilde okuyunuz.


Almanya Vizesi Ret Sebepleri. Madde, İçinde bulunulan altı aylık zaman dilimi içerisinde,Schengen vizesi veya sınırlı bir bölgede geçerliliğe sahip vize ile üye Devletlerde üç ay kalmışsınız. Madde başvuru sahibine bağlı olan bir maddedir. Herhangi bir Schengen bölgesinde ay seyahat.


Bu durumda sizin evliliğinizin yılı aşması nedeniyle bağımsız olarak oturum başvurusu hakkınız bulunur. Ancak reddedilen başvurunuzun red sebebini görmeden. Bu gruba dahil edilecek özel durum vizeleri de mevcut. Böylece hem zaman kaybetmiyor, hem emek.


Almanya aile birleşimi vizesi red nedenleri

VİZE RED NEDENLERİ. Bir yanıt bırakın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Ayrıca evraklardan ileri gelen retlerde kişi dosyasını yeniden düzenleyerek itiraz dilekçesi eşliğinde yeniden değerlendirme talep edebilir. Bu evraklardan herhangi birinin eksik ya da hatalı.


Ancak kişinin retle karşılaşması durumunda vize merkezine ya da Konsolosluğa ödemiş olduğu hiçbir ücretin geri iade edilemeyeceği unutulmamalıdır. Aile birleşimi, halk arasında “evlilik vizesi ” olarak da bilinen uzun süreli vize alım sürecinin bir diğer adıdır.


Almanya aile birleşimi vizesi red nedenleri

Genel olarak yabancı bir ülkenin vatandaşıyla Türkiye dışında evlilik yapan Türk vatandaşları tarafından başvurulan özel bir vize türüdür. Aile Birleşimi anayasanın koruma altına önemli haklardan ve kurumlardan sayılan aile kurumunun yabancılar yasasında somut kurallarla ayarlanmaktadır. Başvurların ne kadar önce yapılırsa o kadar işlem sürecinde vakit kazanılmış olmaktadır.


Aile Birleşimi Vizesi red alınması halinde başvuru sahiplerinin bu karara itiraz etme hakları bulunmaktadır. Bu yasanın bazı maddelerinde yapılan değişikler ise Ağustos. Pasaportunuzda daha evvel aldığınız vize red cevapları da büyük eksi elbette. Maça 1-yenik başlamak gibi bir şey.


Bu durumda geçmişe sünger çekmek, paraya kıyıp yeni bir pasaport almak en iyisi. Daha evvel aldığınız ve halen geçerliliğini sürdüren vizeleriniz için yolculuk sırasında eski pasaportunuzu da yanınızda bulundurup kullanabilirsiniz. Evlendikten sonra soyadı değişen vatandaşların mutlaka yeni soy isimleriyle pasaportlarını yenilemeleri gerekmektedir. Pasaportları bu kriterlere uymayan vatandaşlar gerekli evraklarla birlikte en yakın il veya ilçe.


Almanya aile birleşimi vizesi red nedenleri

Aile birlesimi vizesi red, ingiltere aile birlesim vize mahkemeler, almanya vize red 6. Aile birleşimi vizesi en genel ifade ile yurt dışında yaşan, orada oturma ve çalışma izni olan eşin ( bu eş kadın ya da erkek olabilir ) yanına gidebilmek için alınan vize çeşididir. Aile birleşim vizesi alanlar, belirlenen süre aralığında gittikleri ülkede ikamet etme ve çalışma hakkına sahip olurlar.


Artık yapılacak tek şey vizeyi alıp seyahate başlamak kalmıştır. Fakat vize başvurusunda bulunmak her zaman vizenin onaylanacağı anlamına gelmemektedir.


Konsolosluğu tarafından verilen İtalya Schengen vize başvurusu ret kararı ve ret nedenleri standart bir form ile bildirilir. Ret bildiriminde ret kararının nedenleri ve temyiz için son başvuru tarihi yer almalıdır.


Ancak, yeni bir başvuruda bulunmadan önce, bir önceki Schengen vize reddinin sebeplerini inceleyerek gerekli yerlerde düzeltmeler yapmanız tavsiye edilir. Konu: Maalesef red geldi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi