Ptt kart şube kodu nerede yazar

PTT banka kartının ön ya da arka yüzeyinde de bulunmaktadır. PTT Bank toplam 9şubeyle hizmet vermektedir. Fakat bazı bu durumlarda hesapların bağlı olduğu banka şube kodu da arananlar arasında ve tüketicilerde haklı olarak hesap numaralarına ve banka şube kodlarına tahsis edilen AtM kartları yardımıyla bakıyor.


Birçok numaranın bir araya gelmesiyle oluşan iban numarası içinden de banka şube kodu. Kişisel işlemlerinizde kullanmak üzere ihtiyacınız olan bankamatik kartı şube kodu nerede yazar sorusunun cevabı ise hesap numarasından ayırmakla en kolay yoldan bulunabilir.


Bir çok numaranın bir araya gelmesi ile oluşan iban numarası içinden de banka şube kodu çıkartılabilir. Vatandaşlar istedikleri takdirde bu bilgileri yazılı belge halinde de edinebilmektedirler.


Ptt kart şube kodu nerede yazar

Yazımızın sonunda şube kodunuzu bulacak hızlı ve etkili yöntemler bulacaksınız, artık banka şube kodu nerede yazar gibi bir arama asla yapmayacaksınız. Konumuza gelecek olursak, bankalarda olan hesaplarımızın tamamı bize tanımlanan bir hesap numarası ile işlem görüyor.


Tahsis edilen numara ile havale ve EFT gibi işlemlerde oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Yazımızda daha önceden bahsettiğimiz gibi Şube kodu hesap numarası alanında yazar. Hesap numarasının başında yer alan haneli numaralar şube kodunu temsil etmektedir. Kodu Nerede Yazar ? Yalnız ön yüzeyinde çoğunlukla kart numarası bulunur.


Her PTT şubesinin kodu değişik olduğu için kartı edindiğiniz şubenin kodu kartın ilk haneleri olarak belirlenir. Aşağıdaki PTT şube kodu öğrenme tablosunda, il ve ilçelerine göre PTT şube kodları yer almaktadır. Bu nedenle hangi ille ilgili işlem yapmak istiyorsunuz, alfabetik sıraya göre o ilin ismini bularak PTT şube kodunu öğrenebilirsiniz. PTT kart hesap numarası nerede yazıyor sorusu için alabileceğiniz bir cevap yöntemi ise, PTT şubelerine gitmektir.


Bu dekont üzerinde yazan numara ise, tüm bankacılık hizmetlerinde aktif olarak kullanabilecek bir numaradır. Para göndermek istediğiniz kendi PTT kartınızın hesap numarasını bu bölüme yazarak para aktarımı yapabilirsiniz efendim.


Ptt kart şube kodu nerede yazar

Kişisel bankacılık işlemlerinin en çok kullanılan ürünlerinden biri olan bankamatik kartı üzerinden şube kodunun nerede yazdığını öğrenmek için hesap numarasına ayırmak en kolay yöntem olabilir. Biz de bu soruya cevap olması amacıyla böyle bir yazı oluşturmayı düşündük. Siz de banka kartı şube kodum kaç ve banka kartı şube kodu sorgulama nasıl yapılır gibi soruların cevabını merak ediyorsanız içeriğimizdeki bilgilerden faydalanabilirsiniz.


Diğer tarafından ziraat bankası şube kodu iban numarası nerde yazar sorusunu soruyorsanız, kartlarda iban yazar ama şube kodu yazmaz. Bunu internetten sorgulama yöntemiyle öğrenebilirsiniz. Eğer gençseniz ve aynı zamanda ziraat genç kart iban.


Bu iki bilgiye ulaştıktan sonra sorunsuz bir şekilde para transferi yapmaya başlayabilirsiniz. Bankamatik kartında güvenlik kodu, kartın hemen arka yüzeyinde bulunmaktadır. Bu numaralar karta kabartmalı olarak basılmaz bu yüzden genelde makbuzlarda çıkmaz. Tam anlamıyla koruma amaçlı olarak kullanılan bu numaralar.


Bu sayfamızda kredi kartı güvenlik kodu nerede yazar, ne işe yarar, güvenlik kodu nedir sorularına yanıt aradık. Günlük hayatımızda pek çok önemli yere sahip olan bankaların kredi kartları, teknolojiye ayak uydurarak daha da kullanışlı hale geliyorlar. Banka kartlarında kişinin isim soyisim, kart kullanma tarihi, kart numarası gibi bilgiler yer alır.


Bazı bankaların hesap kartlarında hesap numarası ve şube kodu gibi bilgiler de yer alabilir ancak hiçbir banka kartında IBAN. IBAN numarası nerede yazar ? Yani IBAN’ın son hanesi sizin hesap numaranızdır. Online alışverişleriniz sırasında ödeme yaparken sizden kartınıza ait CVCveya CVVkodu istenebilir ve dolayısıyla CVCveya CVVnerede yazar gibi sorularla karşı karşıya kalabilirsiniz.


Ptt kart şube kodu nerede yazar

Yapı Kredi Kartta Hesap No Nerede Yazar ? CVCve CVVkodları da tıpkı diğer CVC ve CVV güvenlik kodları gibi kartınızın arka kısmında yer almaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi