Araç takip kilometre km raporlama

Cari Hesap Takibi ve Gönderi Takip. Hücredeki Değerlere Göre Şekil. Kübra KELKİT : Merhabalar, özel bir şirkette araç filo planlama pozisyonunda işe başladım. Belirlemiş olduğunun iki tarih arasında günlük döküm alabilir her gün ne kadar kilometre yapıldığı araç takip ekranında detaylı olarak incelebilir.


Ayrıca örnek sadece ay içinde 08.

Günlük kilometre raporunda araçların günlük olarak kilometre bilgileri raporlayabilirsiniz. Belirlediğiniz iki tarih ve saat aralığında hangi aracın kaç kilometre yol katettiğini sistem üzerinden görebilirsiniz.


Yapılacak pivottable ile araç km takip formu da oluşturulabilir. Bazı makrolar uygulayarak bu. Mesai dışı kullanımları Günlik kilometre raporundan takip edebilirsiniz.


Sistemimizde yer alan IoT platformu üzerinden birçok faklı çözümü görüntüleyebilir ve raporlama yapabilirsiniz. Dosya içeriği konu ile alakalı değil.

My TEB Arval bir bakışta filonuzu takip etmenize olanak veriyor. Bu dosya çalışmıyor. Tabletler, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar için optimize edilmiş bu uygulama sizin istediğiniz her bilgiye tek bir portaldan erişebilmenizi sağlar.


OBDplus gps araba takip sistemi ile gps uydularından aldığı sinyaller ile aracınızın hangi saat, hangi dakika nerede olduğu, kaç km hız yaptığı, nerede ne kadar bekleme yaptığı, günlük olarak kaç km yol yaptığını takip edebileceğiniz kullanımı pratik ve basit olan araç takip sistemidir. Yazılım ekranlarının anlaşılabilir olması, Rapor çeşitleri ve yazılım raporlama hızı vb. Satın alacağınız araç takip cihazının Kalitesini göstermektedir.


Motosiklete takılan cihaz farklı uydu ile bağlantılı olarak aldığı kordinat, hız, km bilgilerini sunucuya gsm (telefon hattı) aracılığla iletir. Bilgiler sunucuda kodlanım sanıyeden daha hızlı sekilde kullanıcıya iletilir.


Birden fazla araç takibini destekler ve her bir araç için yolculuk sıralama ve toplam kilometre raporlaması içerir. Ek olarak, tüm araçlar için toplam yolculuk, toplam mil, yolculuk başına ortalama mil ve toplam sürücü raporunu kolayca verebilirsiniz. Toplam konu açtı.


Araba gps takip ile şirket araçlarınızın görev dışı ve yersiz kullanımını önleyerek gereksiz yere kilometre yapmalarının önüne geçmiş olursunuz. Böylelikle şirketinizin zamandan ve yakıttan tasarruf etmesine büyük. Bunlardan bazıları, araç takip cihazlarınızın kilometre takibi, rolantide çalışma süresi gibi standart özellikleri vardır.


Aracınızın kilometre takibi kullandığınız bir sisteme kayıt ettirilebilir ve kolay raporlama almanızı sağlayabilirsiniz. Oto Ekspertiz olarak bu makalemizde km düşürme ile ilgili bilgiler paylaşacağız.

Word Kursu - PowerPoint Kursu - SPSS Kursu - SQL Kursu - MS Office Kursu - Bilgisayar İşletmenliği Kursu - Veri Analizi ve Raporlama Kursu. Siz de hemen BURAYA tıklayarak sitemiz üzerinden araç muayene ve kilometre bilgisini öğrenebilirsiniz. HGS Mobil uygulamaları üzerinden plaka ya da şase numarası girerek kilometre ve araç muyaene sorgulaması gerçekleştirebilirsiniz.


Coğrafi Dağılım Raporları. Raporları Mesafe, Rölanti, GPRS, Çalışma. Durak Raporları Durak (Durak Zamanı Raporu), Durak Listesi. Servis Raporları Personel ve Servis Tak.


Raporlama Sistemleri sayesinde, filonuzun takibe dayalı çalışma süreleri, hız, kilometre sayacı, kontak ve konum gibi bilgilerine, tarih ayrıntısıyla erişebilirsiniz. Bluetooth Low Energy Sistemi.


Sizler de araç takip sistemleri ile GPS i kullanıp aracınızın lokasyon bilgilerine dilediğiniz an ulaşabilirsiniz. Zira kamera aracınıza yaklaşana herkesi net bir şekilde kayıt edecektir. Araçların son konumları.


Aracın kaportasında herhangi bir boya, değişen, darbe yada düzeltme olmaması demek o aracın hiç kaza yapmadığı anlamına gelmemektedir. Kaporta aksamı darbe almamış olabilirken yürüyen aksam.


Basic araç takip cihazında harici cihazları izlemek ve kontrol etmek için birçok digital giriş ve çıkış bulunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi