Ad soyad marka tescili

Ad soyad domain sorgulama işlemiyle şimdi adınızı internete taşıma vakti! Türk marka tescil ekibi sizin için araştırsın, patent sorgulama ve marka tescili işlemlerinizi tamamlayalım. Forma ad-soyad (firma sahibine ait), domain ismi, e-mail- telefon ve adres bilgileri doldurulmalıdır. Formda bulunan ‘takip numarası’ bölümü boş bırakılmalıdır.


ADH71-METU olarak bırakılması gerekmektedir.

Geleceğin fırsatları ve zorlukları hakkında iyi düşünülmüş bir çerçeve oluşturmayan ve farklı bir bakış açısı işletmelerin yollarına devam. Günümüzde artık her şey internet üzerinden yapılabiliyor. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ uyarınca kişisel veri teşkil etmektedir. Qeydiyyatdan keçdiyiniz halda, istifadəçi qaydalarını qəbul etmiş olursunuz.


Sözcükler, sayılar, harfler. Bu da tescilli bir markanın, hak sahibi olmayan bir kurum veya kişi tarafından kullanılması halinde, gerçek marka hakkı sahibi tarafından itiraz edilerek veya dava açılarak izinsiz kullanım ve haksız kazanç elde edilmemesi sağlanabilir.


Markanız İtibarınızdır.

Formu Doldurmak İçin Tıklayın. Lütfen formu eksiksiz doldurunuz. En kısa zamanda size geri dönüş yapılacaktır. Online marka başvurusu yapmadan önce online marka tescil sorgulama yapmalı ve tescil etmek istediğiniz isim daha önce alınmış mı kontrol etmelisiniz.


Yurtdışında marka tescili yapılırken aşağıdaki yöntemler tercih edilebilir: 1. Kısacası, bu tescil ile marka, koruma altına alınmış olur. Bu yüzden scilinin alınması, olmazsa olmazlar arasındadır. Siz değerli müşterilerimize fikri hakların yönetimi konusunda ulusal ve uluslararası platformda marka tescili, patent, faydalı model tescili konularında danışmanlık hizmeti vermekteyiz.


OSTİM OSB ve TÜRKPATE. Bu şekilde belirlenecek bir markanın ömrü çok kısa. Tescil edilen bir marka başvuru tarihinden itibaren yıl süre ile korumadan yararlanır. Yenileme talebi koruma süresinin sona ermesinden.


Ad ve Soyad (adsoyad.com.tr) Alan Adı Tescili Adsoyad. Ancak bu koruma marka koruması değildir. Sadece işletme isminin kullanımı korumasıdır.

Bu koruma kapsamı çok sınırlıdır. Bir işletmenin mal veya hizmetini diğer işletmenin mal veya hizmetinden ayıran her türlü işarete marka denir. Kişilerin isimleri, sloganlar, şekiller, sayılar ve her türlü işaret marka tesciline konu olabilir. Bu kadar önemli bir işaret, özenle korunmalı, yasal olarak tescil edilmeli ve bunu kanıtlayacak.


Kısaca marka tescili nasıl yapılır, nasıl alınır,detaylı olarak anlatılmaktadır. Güzel oyuncu başvuru sırasında bir sürprizle de karşılaştı. Adını markalaştırmak isteyen genç.


Patent tescili yapmak istediğiniz buluşu uzman bir ekiple araştırır ve eğer gerekiyorsa bazı noktalarda değişiklik yapılması sağlanır. Başvuru ücreti yatırılır. Türk Patent Enstitüsü’nün şekli inceleme aşaması gerçekleştirilir. Bu aşamada değişiklik istenirse tamamlamak için ay vakit verilir.


Uzman ekibimiz, marka tescil başvurusunu yapıldıktan sonra tahmini olarak - aylık sürede tüm aşamaları yakından takip eder.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi