Schengen vize fotoğrafı

Biometrik fotoğrafta olması. Belgeler biyometrik fotoğraf özellikleri, schengen vizesi fotoğraf, vize fotoğrafı, vize fotoğrafı nasıl olur.


Dosyanızı teslim edin: Tamamlanmış dosyanız (shengen başvuru formu, adetbiometrik fotoğraf, pasaport, vize ve VFS servis ücreti, istenilen belgeler) ile randevu günü ve saatinde VFS Vize Merkezi’ne geliniz. VFS Vize Başvuru Merkezlerimizin adresleri için buraya tıklayınız lütfen. Dosya açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz.


Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.

Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3. Dünyadaki en büyük serbest seyahat bölgesidir. Her iki durumda da vize işlem süresi ve pasaport teslim tarihi değişebilir.


Vize harcı ve iDATA koordinasyon ücretleri her bir başvuru için ödenecek olup iade edilmezler. Almanya schengen vize başvurusu tarihinden önce son yıl içinde düzenlenmiş pasaportlara vize verilebilmektedir.


Schengen Vize Bilgisi Schengen nedir? Daha eski pasaportlara vize verilmesi mümkün değildir.


Başvuruda bulunmadan önce lütfen pasaportunuzun yıldan eski olup olmadığını kontrol ediniz ve pasaportunuzu yenileyiniz.

Geçerliliği olan pasaportun en az iki boş sayfası olmalı ve planlanan seyahatten. Türkiye’den yapılan başvurular için parmak uygulamasına geçilmiştir.


Vize müracaatı esnasında yeni tarihli, 45×mm ebadında, çekilmiş bir vesikalık fotoğraf istenilmektedir. Vesikalık fotoğraf ile ilgili talep edilen özellikler aşağıda belirtilmektedir. Almanya konsolosluğu vize başvurularında belirtilen ölçü ve özellikte biometrik fotoğraf istemektedir. Buna uygun olmayan fotoğrafları.


Vize Fotoğrafları dakika içinde teslim edilir. Arka zemin beyaz olacağından, kıyafetlerinizin rengini koyu renk seçmeniz önemlidir.


Ana Sayfa Ürünler “ schengen vize fotoğraf ölçüleri” olarak etiketlendi. Gösterilen sonuç sayısı: 1. Karşılaştır Beğenilenlere Ekle. Vize Danışmanlık, Başvuru ve Takip SCHENGEN sistemine dahil olsa da ülkeden ülkeye değişkenlik gösterebilen vize başvuru sürecinizi kolaylaştırmak için prosedürlerin izin verdiği durumlarda adınıza başvuru yapıp süreci. Bu ölçüler vize uyum koşullarına göre belirlenmiştir.


Başın hafif yana bakması halinde bile fotoğraf geçerli kabul edilemez. Fotoğrafı çekilecek kişi kameraya doğrudan bakmalıdır. Fotoğraf uzunluğunun %ile %kadarını başın uzunluğu, saç ve çene dahil olacak kaplamalıdır.


Göz uzunluğu, resmin altından göz seviyesine kadar olan kısımdır. Bu uzunluğun resmin uzunluğunun %ya da %arasında olması önemlidir.

Vize konusunu riske atmak istemeyenler, biyometrik fotoğraf konusunda da temkinli olmak durumundadır. Tek girişli vize başvurusu durumunda sigorta poliçesinin, vize geçerlilik süresinin ve planlanan kalış günlerinin tamamını kapsaması gerekir. Sayısız girişli vize başvurusu durumunda poliçenin ilk gidiş süresini kapsaması gerekir.


WYŁCZNIE DO UŻYTKU SŁUŻBOWEGO. Kızlık soyadı (önceki soyadı) (x) Data złożenia wniosku: 3. Adı (Adları) (x) Numer wniosku: 4. Doğum tarihi (gün-ay-yıl) 5. Tek, çift ve çoklu girişler izin verilen seyahatler kapsamında değerlendirilir. Her vizenin belli bir ücreti vardır. Vize başvurunda bulunurken formda bu durumu belirtmeniz gerekecektir.


Ancak aracı firma üzerine kendi karını eklediği için daha da artacaktır. Bu başvuru dilekçesi içerisinde başvurma ve seyahat amacınızı, kalacağınız zaman aralığını ve giriş çıkış tarihlerinizi, seyahatiniz sırasında yapacağınız harcamalar için sponsor olacak kişileri, masrafları karşılayabileceğinizi kanıtlayan belgeleri sunmanız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi