Davetiye ile almanyaiçin gerekli evraklar

Davet eden kişinin kimlik bilgisi, davet ettiği kişiyle arasındaki yakınlık derecesi, gideceği ülkede kalacağı süre, kalacağı yerin adresi ve davet eden kişinin o ülkedeki oturma durumunu da belirlemesi gerekir. Eğer davetiyeyi gönderen kişi Alman vatandaşı ise davetiye ile beraberinde davet edenin dilekçe ve pasaport fotokopisi de sunulmalıdır. Ancak davetiyeyi temin eden kişi Alman vatandaşı değilse, kendi ikamet ettiği adresten sorumlu belediyenin.


Müşteri temsilcinizin oluşturduğu randevu da başvuru merkezinde oluşturulmuş olur. Randevu gününe kadar dosyanız müşteri temsilciniz tarafından tamamlanır, randevu gününde.


Hollanda Aile Ziyaret Vize İşlemleri İçin Gerekli Evraklar.

Standart Evraklar -Belediye Davetiyesi. Hollanda’da yaşayan davet sahibinden ikamet adresinin bağlı olduğu belediyeden hazırlattığı, aydan eski olmayan onaylı davetiye temin edilmelidir. Masrafların karşılanacağına dair resmi bir davetiye sunulmazsa davet eden.


Ticaret sicil kaydı standart evraklar dışında hazırlanması gereken diğer evraklardır. Aile Birleşimi Vizesi için Gerekli Belgeler. Nikah için gerekli evraklar içerisinde bulunan evlilik için sağlık raporu veren özel hastaneler olduğu gibi devlet hastaneleri de evlilik sağlık raporu için gerekli testleri sizler için yapıyor. Yetkili doktor tarafından istenilen testler içerisinde, kan tahlilleri ve akciğer röntgenleri bulunuyor.


Evlilik için sağlık raporu aç karnına yaptırabileceğiniz kan tahlilleri.

Romanya’ da yakınları bulunan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ülkeye gerçekleştireceği seyahatler için gerekli olan Romanya Aile Ziyareti vizesi, “C Tipi kısa süreli vize” kapsamında değerlendirilmekte ve başvuru sürecinde talep edilen ek evraklar söz konusu gerekliliklere bağlı olarak belirlenmektedir. Danimarka Aile Ziyareti Vizesi İçin Gerekli Evraklar Değerli Ziyaretçilerimiz, Hoş Geldiniz… Danimarka’ya aile, arkadaş, akraba ziyareti amacıyla seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının seyahat amacına göre Schengen vizesi başvuru şartlarına göre başvuru yapmaları gerekmektedir.


Biyometrik fotoğraf. Davetiye ile Almanya’ya gitmek için gerekli evraklar : En az yıl geçerli olan pasaport. Seyahat sağlık sigortası. Tam temkinli nüfus kayıt örneği.


Son aylık banka hesap dökümü. Varsa gayrimenkul fotokopileri.


Davetiye, Almanya’da ikamet eden şahıs tarafınca Alman büyükelçilik yada konsolosluğa hitaben yazılmalı ve aydan eski olmamalıdır. Bir hayli evrak istendiği için hepsini maddeler halinde yazacağız. Daha önce kullandıysa eğer eski pasaportlar da.


Ailem çiftçi yurt dışında dayım yaşıyor onları görmeye gitmek istiyorum dayım davetiye yolladı pasaportum da vize işlemleri için benim ve ailem için gerekli evrakların neler olduğunu öğrenebilir miyim ve ayrıca firmaya ödenen miktarı ve danışmanlık. Almanya aile ziyareti vizesi için gerekli evraklar. Schengen Bilgi Sistemi – SIS veri tabanı içerisine biyometrik kimlik bilgileriniz yüklenmektedir.


Bunun dışında elçilik veya elçiliğin yetkilendirdiği kuruluş olan iData başvurularında gelir evrakları olarak iş yeri ve banka hesapları, aile bağlarının kanıtlanması için nüfus evrakları istenilmektedir. Davetiye gönderen kişi İsveç vatandaşı ise Personbevis denilen doğum belgesi, eğer seyahat masraflarını karşılıyor ise maaş bordrosu (Lönespecifikation) veya vergi beyanı (Skatteverket) belgelerini de davetiye ile birlikte göndermesi talep edilmektedir.


Bu mektubun toplantılara veya ticaret, sanayi veya iş ile ilgili diğer etkinliklere katılmak üzere bir davetiye görevi görmesi gerekir.

Başvuran kişinin masraflarıyla ilgili olarak, ya işverenin mektubunda ya da ortak şirketin davetiyesinde, başvuran kişinin Schengen Bölgesinde konakladığı sürede seyahat masraflarını her iki tarafın karşılayacağı belirtilmelidir. Başvuru yapacağınız duruma göre gerekli evraklar değişkenlik göstermektedir. Bu evraklarda dikkat edilmesi gereken en önemli şey, evrakların güncel tarihli ve ıslak imzalı olmasıdır.


Turistik amaçla giden kişi öğrenciyse başka evraklar gerekir, çalışandan başka, iş sahiplerinden başka, emeklilerden başka, ev hanımlarından da başka. Aşağıda her durum için gereken vize evraklarını anlattık. ALMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER. Almanya’dan davetiye gönderecek kişi belediye onaylı davetiye olmadan da sizi davet edebilir.


Bir dilekçe ve gerekli ek evraklar ile sizi Almanya’ya davet. Kişinin, Almanya’da ziyaret edeceği aile bireyi ile birlikte çekilen fotoğrafları da başvuruya eklemesi, onaylanma sürecini hızlandırmaktadır.


Ukrayna’da öğrenim ücretleri – diğer Avrupa ülkeleri ile karşılaştırıldığında yüksek değildir. Eğitim ve öğrenci yurdu ücretleri dışındaki giderler oldukça düşüktür. Geçen sene zav programı ile Almanya’ya staja gittim ve zav programı ile vize almıştım bu senede aynı şekilde geçen sene gittiğim işletme Gine zav programı ile davetiye yolladı ama ben okulun Erasmus sınavıni kazandım ve hocalarım Erasmus staj yaparsan iyi olur dediler ve bende her iki programa göre yani hem zav hemde erasmus staj belgelerimi hazırladım ve randevu günü.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi