Avona üye yapmak

Avon kataloğu her ay siz talep etmeden Avon temsilcilerimiz tarafından sizlere ücretsiz iletilmektedir. Avon ürünlerini satarak %a varan oranlarda kazanç elde edebilirsiniz.


Avona üye yapmak

Tek yapmanız gereken Avon kayıt formunu doldurmaktır. Avon temsilcisi olduğunuzda Aysel komkom olarak sürpriz hediyelerinizi belirttiğiniz adrese gönderiyoruz.


Sitesinden Giriş Yaparak Kendiniz Yapabilirsiniz. Siparişlerinizi, Avon Temsilci Numaranız ve Şifrenizle avon. Satış Liderlerimizinden Yardımda Alabilirsiniz. Sayfamız Avon Kozmetiğe üye olmak isteyenleri üye yapmak amaçlı kurulmuştur.


Avona üye yapmak

Avona Üye Olmak İstermisin? Daha sonra formu doldururken belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza üyelik onay mesajı gelecektir.


Bu mesajı yanıtladığınız andan itibaren avon temsilcisi olarak satış yapmaya başlayabilirsiniz. Yani öncelikle ihtiyaçlarını karlı alışveriş sayesinde daha ucuza alacak ve avantajlı olacaksın. Avon üyelik gerçekleştiren herkese sürpriz hediyeler gönderiyoruz.


Bunun için yaş şartı aranır. Herkesin merak ettiği bir konu da T. Ev hanımları, ek iş yapmak, geliş fiyatından Avon’a sipariş vermek, Avon’a abonelik, Avon’a üye olmak, Avon’a kayıt olmak ücretsiz, üstelik dakikada üyelik numaran cebinde. Avon’a yeni üye olmak için yapacağınız ilk adım sayfamızdaki online kayıt formunu doldurarak, Avon’a merhaba diyerek Avon’a üyelik şartını yerine getirmek.


AVON ile illa satış yapmak zorunda değilsiniz. Bu durumda üyelik işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra kendi ihtiyaçlarınızı daha ucuza temin edebilirsiniz. Dünya genelinde milyon dan fazla temsilcisi bulunan lider kozmetik firmalarından AVON ülkemizde bay bayan herkes için kazanç kapılarını ardına kadar açık bırakıyor.


Fiyat, Kalite, Kullanışlı ve bütçeye uygunluğu sebebiyle dünya kadınlarının bir numarası AVON ürünlerini satarak ayda 5. TL kadar ek kazanç elde edebilirsiniz AVON tüm dünyaca bilinen tanınmış marka olması satış kolaylığı ve en çok tercih edile kozmetik ürünleri arasındadır. Avon ödemelerini yapmak için birden fazla yöntem bulunmaktadır.


Avona üye yapmak

Güçlü ve başarılı ekibimize katılarak hemen başlayabilirsiniz. Avon üyesi olmak isteyen herkes başvuru yapabilir ve ücretsiz üye olabilir.


Temsilciliğiniz onaylandığında size Avon temsilci numaranız SMS olarak Avon tarafından gönderilecektir. Ayrıca ilk kataloğunuzu ücretsiz olarak adresinize. Sitemizden avon başvurusu yaparak siz de büyüyen avon ekibimize katılabilirsiniz. Bu genellikle saat içinde tamamlanmaktadır.


Avon temsilcimiz olduğunuz zaman güncel avon katalogu adresinize ücretsiz olarak gönderilmektedir. Formu Gönder Bu form üzerinden şifre ve kredi kartı gibi bilgilerinizi paylaşmayın. Avon Üyelik fırsatlarından sen de yararlanmak istemez misin? Kayıt aşamasından başlayıp, sipariş verme ve karınızı belirlemeye kadar her konuda sizi bilgilendirip, destek veriyoruz.


Avon da ödeme yapmak çok kolay gün vade atm lerden kartsız işlemlerden kolayca odemenızı yapabılırsınız. Fakat verdikleri destek sayelerınde hic zorlanmadm çok teşekkü.


Her kadın güzeldir, Makyaj yapmayı süslenmeyi güzel görünmeyi kim istemezki. Popüler Yayınlar Eylül 0. Merhaba arkadaşlar bende avon işine yeni başladım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi