Abd vize takip ptt

Abd vize takip ptt

PTT hizmeti için kayıt olduğunuzda evraklarınızı ücretsiz olarak gönderebilir ve alabilirsiniz. Paketiniz size ulaştığında dosyanız yeniden incelenecektir. Eğer eksik evrakınız varsa ya da idari işlemler gerekliyse: Göçmen vize için başvuru yapan herkes (K nişanlılık vizesi başvuranları da dahil) idari işlemlere tabi olabilir.


ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası coğu göçmen olmayan vize kategorisi için başvuru yapanların ülkelerine güçlü sosyal, ailevi ve ekonomik bağlarının olmasını gerekli kılmaktadır. Bu nedenle, yukarıda belirtilenlere ilaveten, vize görüşmesi yapan konsoloslar başvuru sahiplerinden seyahat amaçlarını ve ülkelerindeki durumlarını gösteren destekleyici başka. Uyarı: Bu sayfada görüntülenecek sonuçlar bilgi amaçlıdır.


Bu onayın ardından ilgili vizenin pasaporta işlenmesi için pasaportun konsoloslukta ilgili bölümde kalması gerekmektedir. Bu sbir süreç halinde tamamlanacaktır. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından kişilerin seçmiş olduğu PTT.


Burada randevu alırken seçmiş olduğunuz PTT adresi önem kazanmaktadır. Pasaportunuza vizeniz işlendikten sonra seçmiş olduğunuz PTT adresine gönderilecektir. Konsolosluk bölümüne pasaportu teslim ettiğinizde size herhangi bir kargo takip numarası verilmez.


Kargo takip numarası pasaportunuz PTT yetkililerine teslim edildiğinde. Bildiri, aşağıdaki kategorilerde yer alan göçmen olmayanların girişini a. Websitesinden randevu almak için takip edilmesi gereken aşamalar aşağıda listelenmiştir. PTT şubesini seçmeniz gerekmektedir. Dosyayı indirmek için: 1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.


Schengen vizesi, İngiltere vizesi, ABD vizesi ve diğer ülkelere başvurularınızda bizi arayın. Ptt Yurt İçi Kargo Hizmetleri. Vize Takip Hizmetleri. Guler yuzle onaylandi vizeniz denip gonderildik.


Ancak benimki gelmedi. ISSUED" olarak görünüyor. Mülakat sonunda başvurunuzun incelenmesi gerektiği söylenir ise pasaportunuz tarafınıza iade edilir ve İnceleme süresi sonunda başvurunuz onaylandı ise Pasaportunuzu Konsolosluk vize bölümüne PTT kargo ile ulaştırmanız istenir. Bu İncelemeler için Konsolosluğun bir takip sistemi bulunmaktadır.


PTT Kargo Takip : Kargo gönderinizin nerede olduğunun hakkında bilgi alabilmeniz için hazırlanmış yardımcı sayfadır. PTT Kargo Çalışma Saatleri: Şubenin çalışma saatleri hakkında bilgi alabileceğiniz yardımcı sayfadır.


Lojistik hizmetlerinden PTT yurt içi kargo işlemleri, PTT yurt dışı kargo işlemlerini yapabilir. Posta çeki hesap işlemleri, hızlı geçiş sistemi (HGS), telgraf, posta kodu sorgulama, gönderi takip, tebligat, telgraf, kayıtlı elektronik posta, gönderi süresi, gönderi ücreti, gönderi takibi, posta hizmetleri, diğer posta işlemlerini yapabilir.


Abd vize takip ptt

CEAC adresinden takip edebilir veya varsa, mülakatta size verilen yerel talimatları izleyebilirsiniz. Görüşme esnasında dikkat edilmesi gerekenler tüm. AMERİKA TASLAK VİZE TAKİP VE BİLGİ FORMU.


Abd vize takip ptt

Daha önce başka bir ad veya soyad kullandınız mı? Başka ülke vatandaşlığınız vey. ABD için vize alırken. ABD vize randevu sistemi internet üzerinden işliyor.


Formu doldurup bilgileri kaydettikten sonra yönergeler takip edilerek randevu oluşturuluyor. Burada verilen telefonla takip kodunu da kaydetmekte fayda var. Amerika kıtası değil.


Bir sürü evrak eksiksiz olarak teslim edildikten sonra, vize başvurusunun onaylanıp onaylanmayacağı beklenir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi