Marka tescil ücreti

Hesap Kodları: Hizmetin Türü: e-Devlet Üzerinden Yapılan Taleplere İlişkin Ücretler(TL) 2. Yenileme Başvuru Ücreti. Resmi Belge Harcı, başvuru esnasında ödenen başvuru ücretleri haricinde ayrıcı tescil işlemlerinin sonunda ödenmektedir.


Madrid protokolü ve Bireysel ülke marka başvurusu şeklindedir. Avrupa birliği üye ülkeleri de dahildir.

Madrid marka başvurusu için ile ay arası incelemesi sürer. Patent tescil, ISO Sistem belgelendirme konularında da bizlerden hizmet alabilirsniz. Hafta Sonu : KAPALI.


Cevizli Mahallesi, Mustafa Ke. Yasal süreçleri tamamlanan ve tesciline karar verilen markaların marka tescil belge düzenleme ücreti marka sahibine aittir. Firmamız marka ve patent konusunda en iyi danışmanlık hizmetini vermeyi garanti eder. Sizde hemen bir marka uzmanımızla görüşmeye başlayın.


Bu sebeple net bir fiyat verememekle beraber, fikir edinebilmek için aşağıdaki listeden yola çıkabilirsiniz.

Her bir marka sınıfı için 250TL harç ücreti Türk Patent Kurumuna ödenmektedir. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. Bu işlem taraflarca hazırlanan noter onaylı sözleşmeye istinaden geçerli sayılır. Kişilere karşı savunması yapılamaz.


Aksi takdirde marka tescil işlemi tamamlanamaz ve marka tescillenemez. Bunun yanı sıra eğer tesciliniz onaylanırsa ek olarak TPE belge bedeli de marka tescil ücreti dışında kalan ek bir bedeldir, bu ücreti (TL civarı) de ödemeniz gerekecektir. En güncel fiyatlandırma için TPE resmi sitesi olan şu linke göz atabilirsiniz. Tescil Ücreti Bildirim Yazısı.


Marka tescil ile markanıza değer katın! Bazı sektörlerde 3-ilişkili sınıfta tescillenmelidir. Vekil bürolar da aynı şekilde hem tescil başvuru aşamasında.


Eskişehir marka tescil, Patent, Faydalı model ve Tasarım başvuru, marka sorgulama hizmetlerini çok ucuz fiyatlarla Eskişehir ve ilçelerindeki şirketlere sunmaktadır. Bursa Web Tasarım, Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik şirketlere kurumsal web ve logo tasarım, patent ve marka tescil hizmetleri vermektedir.


Maraş marka tescil, Patent, Faydalı model ve Tasarım başvuru, marka sorgulama hizmetlerini çok ucuz fiyatlarla Maraş ve ilçelerindeki şirketlere sunmaktadır. Patent, marka, patent, faydalı model, endüstriyel tasarım, coğrafi işaret tescili, hukuki danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Neden belgelendirme kuluşları farklı fiyat politikaları yapıyorlar?


Sınıf sayısı arttıkça artmaktadır marka tescil ücreti artmaktadır.

Yurt içi ve Yurt dışı marka başvurularının süreci ve. MARKA PATENT ALMAK FİRMAMIZ. Bu noktada marka, patent, tasarım, telif gibi konularda ön araştırmadan değerlendirmeye kadar uzanan bir. Kütahya marka tescil, Patent, Faydalı model ve Tasarım başvuru, marka sorgulama hizmetlerini çok ucuz fiyatlarla Kütahya ve ilçelerindeki şirketlere sunmaktadır.


Uluslararası marka tescilinin sağlanabilmesi için öncelikle ilgili menşe ofiste (TÜRKPATENT), tescilli bir markanın veya bir marka tescil başvurusunun bulunması zorunludur. Wan marka tescil, Patent, Faydalı model ve Tasarım başvuru, marka sorgulama hizmetlerini çok ucuz fiyatlarla Wan ve ilçelerindeki şirketlere sunmaktadır.


Bu araştırma, tescil başvurusunda bulunulması düşünülen markanın, ilgili marka sınıfında tescile müsait olup olmadığını belirlemelidir. Yayım Erteleme Talebi Ücreti (Her Bir Tasarım İçin) 40: 4. Türkiye sınırlarında iş yapan bütün işletmelerin, neredeyse hepsinin müşteriler tarafından tanınmasını sağlayan markaları vardır. Bu süre zarfı içerisinde markanıza.


Markanız tescil edilmediyse size ait değildir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi