Amerika vize başvurusu

Ayrım gözetmeksizin. Bu tamamen doğru olmasa da doğruluk payı vardır. Burada kilit nokta eksiksiz bir şekilde oluşturulmuş başvuru dosyanızda yer alan bilgileri iyi bir şekilde ifade edebilmenizdir.


Amerika vizesi almanın zor olduğundan yakınırlar. Bu hizmetlerimiz hakkındaki tüm detayları vize danışmanlığı başlığı altında sitemizde bulabilirsiniz.


Birçok vize türünde ilave belgeler gereklidir. Sol menüden başvuracağınız vize tipine göre seçim yapıp ilgili vize evraklarına ulaşabilirsiniz. Serbest meslek sahipleri için gerekli evrak listesine bakıldığında vergi levhası, ticaret sicil gazetesi, imza sirküleri gibi şirket evraklarınızı hazırlamanız gerekmektedir. Başvurunuz için herhangi bir kuruma gitmenize gerek kalmadan başvurunuzla ilgili bizden bilgi alabilirsiniz.


Bu sayfa tamamen ingilizce olarak hazırlanmıştır, yalnızca yardım sayfaları için Türkçe seçeneği vardır, İngilizce bilen bir kişiden yardım almanız kolaylık. Eğer bir şirkette veyahut da kurumda çalışılıyor ise SGK Hizmet Dökümü, SGK İşe Giriş Bildirgesi gibi çeşitli evrakların hazırlanması gerekmektedir.


Online olarak küçük bir araştırma yaparak hem DS-1formuna hem de hazırlamanız gereken evrakların listesine sahip olabilirsiniz. Online randevu esnasında gitmek istediğiniz güne ait boş seçenek bulamıyorsanız ve durumunuz aciliyet arz ediyorsa yazacağınız bir mail. Online vize başvurusu demek başvurunun sadece online olarak yapılması ve sonuçlandırılması anlamını taşımamaktadır ancak başvurunun en önemli aşamasıdır.


Başvuru formu doldurulduktan sonra randevu tarihi de alınmış olur ancak vize harç bedelinin. Bütün randevu işlemi bittiğinde, ödeme ve randevu bilgi e-maili gönderilmektedir. Bu konular ile ilgili merkezlerin sunmuş olduğu hizmetler sizlere kolaylık sunmaktadır.


Evrak teminini yaparken yapılan hatalar yüzünden başvurulara ret. ABD vize başvuru süreci kolay ama adımları biraz karışık, o yüzden bu yazımda sizlere adım adım anlatmaya çalışacağım.


Konsolosluk gerek gördüğü takdirde. Türkiye ’nin vize başvurusu merkezine hoş geldiniz. Konusunda uzman vize departmanımız size her türlü konuda yardımcı olacaktır.


Yanlış vize kategorisi seçimi randevuya girmeden geri çevrilmenize veya vizenizin olumsuz olarak sonuçlanmasına neden olabilir. Yine de ABD vize başvurusu ya da ABD içinde yatırım yapmak ve seyahat etmek için bir vizeye ihtiyacınız olacaktır. Dilerseniz ABD vizesi ile ilgili faydalı bilgiler edinmek için aşağıdaki yazılarımızı okuyabilir ya da herhangi bir.


Amerika vize başvurusu

Tarafımızdan doldurulmaktadır. Eğer bu zamanı aksatırsanız bazı olumsuzluklar. Seyahatlerinde ) 5. Böyle bir durumun tespiti. Başarısız olmuş başvuru sonrası bir sonraki başvuru için düzeltilmesi gereken örnek teşkil eder.


En sık karşılaşılan vize red sebeplerinden ilk sırayı. ABD ’de dün FBI tarafından Çinli Biyolog Juan Tang’ın vize başvurusu yaptığı sırada Çin ordusunda aktif görevde olduğunu sakladığı ve hatalı bildirim yaptığı iddia edilmişti. FBI’ın iddiası ile harekete geçen savcılık Tang’e vize dolandırıcılığı suçlaması ile arama emri çıkarmıştı. Dünyanın kapılarını açmada yatırımcıların yanında olan Nova Danışmanlık, özel.


Online form doldurarak yapacağınız vize başvurunda en önemli şey bilgileri eksiksiz ve doğru. Yurt dışı ucuz uçak biletleri, vize başvurusu ve pasaport hizmetleri İstoç İstanbul.


Almanya vizesi almak için yapılması gereken bir takım vize işlemleri bulunmaktadır. Online sistem üzerinden randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir.


Vize başvuru sahiplerinin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi