A5 sürekli form fiyatları

Numaralı Akağıt fiyatları ve sürekli form kağıdı fiyatları için n11. Ofis ya da şirketinizin ihtiyacına uygun sürekli form kağıtları satın almak için n11. Fatura ve benzeri belgelerde olduğu gibi zikzaklı yapıyla birbirine bağlanan ve katlanan sayfalar baskı sonrasında orijinal ve kopyası olmak üzere kolaylıkla birbirinden ayrılacaktır. Bu sayede çalışmalarınızı hem kayıt altına alabilir hem de.


Aebat, tek renk baskı, ciltli.

Sürekli form 11", renk. Kartvizit Çok renkli, parlak selafon. En ekonomik sürekli form fiyatları ve fatura baskı fiyatları. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.


WhatsApp üzerinden sorularınızı gönderebilirsiniz. Matbaa Ürünleriniz için Lütfen Fiyat Teklifi İsteyiniz.


Eğer sürekli form tasarımını yapmayı bilmiyorsanız, bunun için bu işleri yapan grafik ya da matbaa firmalarına danışmanız uygun olacaktır. Daha Fazla Seçenek için lütfen iletişime geçiniz.

Bilir Basım Matbaa A. Fatura basımı yeni tüzüğe göre bir takım değişiklikler var buna göre Limited anonim ve komandit şirketleri fatura basımı yaptıracağı zaman şirketin web sitesi imza sirküleri tahakkuk fişi şirketin sermayesi (mersis) no sunu anlaşmalı matbaaya sunmaları gerekmektedir şahıs firmaları için bir değişiklik yoktur yine eski. Benli Matbaacılık’ta sürekli formlar ile ihtiyaç duyduğunuz her çeşit formlar sizin için üretilmektedir.


Matbaacılık sektörü, sürekli yeni talepler aldığı ve çok yönlü bir hizmet verdiği için hem görsel tasarım anlamında hem de kullandığı malzeme anlamında sürekli gelişmeye ve değişmeye açık bir sektördür. SÜREKLİ FORM BASIMI. Tahsilat Makbuzu, Tediye Fişi, Serbest Meslek Makbuzu vb.


Etiket makineleri için. Zarf, Maaş Bordrosu, 1. Bu ölçülerin dışında faturalarda basılabilmektedir. Matbaanızdan fiyat teklifi alırken, basılmasını istediğiniz faturanın özelliklerini vermeniz gerekir.


Aşağıda sürekli form ile ilgili genel fiyatlar bilgilerinize sunulmuştur. Ofset baskılı sürekli formlarda yüksek baskı. Yarım Boy Ebatları: x veya A= 1x cm.


Seçenek: Farklı özelliklere sahip işleriniz için irtibat kurunuz. Ofisinizin günlük işlerinde çok fazla işinize yarayacak olan bu sürekli formlar,farklı çeşitleriyle en uygun fiyatlarla fabrikaofis ile kapınızda.


Bir Akağıdın boyutunun yarısına eşit olan Afotokopi kağıtları işinize çok yarayacak.

AFiyatları ve Çeşitleri-fabrikaOfis. En az miktarda su gerektiren baskı kalıpları kullanılmalıdır. Tasarım, Baskı ve Kargo Dahil. Baskı esnasında su miktarına dikkat edilmelidir.


Kazan kauçukları ise yumuşak olmalıdır. Hazne suyu ilavelerine dikkat edilmelidir. Uygun fiyat ve zamanında teslimat garantisi ile. Renk lekeleri meydana gelebilir.


Fatura yazımı daha çok elle manueldir, bunun sebebi ofislerde yazıcı kullanımının yaygın olmamasıdır. Nokta vuruşlu yazıcıların sürekli form faturaya uygun olması ve matbuu evrak hazırlayan kolaylık sağlaması ciltli faturaların tüketimini azaltmıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi