Marka tescil sorgulama

Marka İlan Bülten No. Firmanıza ait ürün veya hizmetleri kapsayan iş grupları, markanızın isminin benzerlik araştırması gibi süreçlerden geçer. Türkmarkatescil ekibi bu konuda uzmanlaşmış kadrosuyla isim benzerlik araştırmanızı doğru ve hızlı bir şekilde tamamlamaktadır.


Daha sonra marka isim araştırması yapılmalıdır, alınmak istenen markaya söz konusu ismin daha önce alınıp alınmadığını ve daha önce alınmış isimlerle benzerlik teşkil edip etmediğini raporlamak için marka sorgulama işlemi yapılır. Türk Patent Enstitusü´nün belirlediği kurallar kapsamında istenen her ismi, marka olarak tescil ettirmek pek mümkün değil.


Mesela sizin adınıza ağaç orman ürünleri sınıfında tescil edilmiş bir marka, bilişim sektöründe başka birisi tarafından tescil edilebilir. Düşük maliyet liderliği stratejisi marka patent sorgulama ile bir işletmenin maliyetlerini bütün rakiplerinden daha aşağıya düşürerek rekabetçi üstünlüğü elde etmeye çalışmasından ortaya çıkmaktadır.


Bu araştırma kapsamlı bir şekilde araştırılmalı ve markanın korunabilmesi için doğru sınıflarda yapılması gerekmektedir. Yani şirketinizin ya da şahsınızın başvurusuyla aklınızdaki olan marka isminin tescilidir. MARKA TESCİL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN.


Ama marka tescil işlemleri en erken – ay gibi bir zaman zarfında sonuçlanmaktadır. Bunun için, piyasaya bir ürün, mal veya hizmet sürmeden önce mutlaka marka tescil başvurusu yapmanız çok önemlidir.


Bu nedenle ürün veya hizmetten önce marka tescili için başvurmanız kurumsallaşmanızın önemli bir ayağıdır. Buluş sahibinden alınan bilgiler ile birlikte bu alanda çalışan uzmanlar ve özel dokümanlar ile patent veri tabanında sorgulama yapılır.


Online marka başvurusu yapılmasının hemen ardından markanızın durumunu takip etmeniz ve doğru ve başarılı şekilde tescil alarak korunmaya alınması gerekmektedir. Benzer ve anımsatan markaların analiz.


Endüstri Patent olarak sizlere marka tescili ve patent konularında yardımcı oluyoruz. Uluslararası Tasarım Tescil.


Lahey sistemi olarak adlandırılan uluslararası tasarım tescil sistemi kolay sağlayabilmektedir. Tescil etmek istediğiniz markanın benzer yada anımsatan tescilli markalaradan ayırt edilme işlemi yapılmalıdır.


Marka tescil sorgulama

Yazının devamında vermiş olduğumuz bilgileri takip ederek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Eskişehir marka tescil, Patent, Faydalı model ve Tasarım başvuru, marka sorgulama hizmetlerini çok ucuz fiyatlarla Eskişehir ve ilçelerindeki şirketlere sunmaktadır. Cadde Patent ofisi marka, patent, faydalı model ve tasarım tescili hizmetleri sunar.


Zira, işinizi geliştirirken ve aşama kaydettirirken, markanızı koruma altına almazsanız, senelerce emek verdiğiniz, tüm müşterileriniz ve iş çevreniz tarafından iyi derecede bilinen isminiz yani markanızı, rakip firmanız tescil ederek, kullanımınızı rahatlıkla engelleyebilir. Yukarıda bahsedilen marka tescil sorgulama, isim tescil sorgulama işlemleri ortalama ila dakika arasında tarafımızca tamamlanmaktadır.


Siz değerli müvekkillerimize hafta içi, hafta sonu günün herhangi bir saati hizmet verebilmek için her gün saat ekibimizden konusunda uzman bir kişi telefonun diğer ucunda siz değerli hizmet edebilmek için görevinde beklemektedir. Biz size isimtescil.


Teknik olarak, eğer belirli bir işaret bir servisle ilişkilendirilirse, “servis işareti” olarak adlandırılır, ancak ticari marka, servisler ve ürünlerle ilgili her iki markayı ifade etmek için yaygın olarak kullanılır. Firmalar kendi güvenlikleri için tescil işlemlerini yaptırır.


Tescil, firmanın haklarını ortaya koyan, ihlalleri önleyen bir uygulamadır. Maraş Patent isim tescil sorgulama işlemlerinde benzerliğin yanısıra olası itiraz ve davalarda muhtemel sonuçları hukuki mütalaa niteliğinde raporlamaktadır. Patent uzman kadrosu ile gerçekleştirdiği işlemler ve raporlamalar ile sektörde emin adımlarla ilerlemektedir. Logo, harf, rakam ve ya bizzat kişinin ya da kuruluşun ismi ile ifade edilir.


Barkod numarası sorgulama sayesinde, ürünlerin kime, hangi firmaya ve hangi ülkeye ait olduğunu kolaylıkla sorgulayabilirsiniz. Böylelikle, barkod sahibinin iletişim bilgilerine erişerek ticari bağlantılar kurulabilir veya başka firma ve kişiler sizin iletişim bilgilerinize erişerek sizinle ticari bağlantıya geçebilirler.


Wan Patent isim tescil sorgulama işlemlerinde benzerliğin yanısıra olası itiraz ve davalarda muhtemel sonuçları hukuki mütalaa niteliğinde raporlamaktadır. Bu işlemleri resmi bir marka vekili aracılığı ile yapmanızı önermekteyiz.


Bilindiği üzere bir markanın tescil edilmebilmesinin temel şartı " ayırt edicilik ilkesine " uygun olmasıdır. Bu gün geldiğimiz noktada var olan markanızı kendi yararınıza kullanabilmek, art niyetli tutumlara karşı koruyabilmek için tescil ettirilmesi şarttır.


Sahip olmak istediğiniz marka isim hakkına ait tüm araştırmaları sizin adınıza ücretsiz olarak tamamlamaktayız. Sizin isim hakkı sorgulama işlemlerinizi tamamlıyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi