Marka tescil edevlet

Marka İlan Bülten No. Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Sayfa Görüntülenemiyor. Erişmek istediğiniz sayfa sistemde bulununamadı.


Yani başvuru yaptığınız markanızın tescil edilmesi kesin ve garanti değildir. MMM yyyy, EEE, HH:mm:ss.

Online İşlemler sayfasından elde edilen araştırma sonuçları bilgi amaçlı olup bu sonuçlara göre yapılacak başvurular tescil edilir ya da edilemez kesin yargısına varılmamalıdır. TESCİL SÜRECİ 1) Türk Patent tarafından yapılan araştırma süreci ortalama 2-ay kadardır.


Takipte olabilecek diğer marka. Patent, marka, patent, faydalı model, endüstriyel tasarım, coğrafi işaret tescili, hukuki danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. RELEASE stable-182.


Ticarete yeni atılıyorsunuz yapacağınız ilk iş firmanız için güzel bir isim bulmak olacak. Ya da bir firmanız var ve isminizin rakipleriniz tarafından kullanılmasını istemiyorsunuz.


Türk marka tescil ekibi sizin için araştırsın, patent sorgulama ve marka tescili işlemlerinizi tamamlayalım. Coğrafi İşaret Araştırma.

Bu işlemi ilk defa gerçekleştiriyorsanız sizden TL. Değerli Olanı Koruruz.


Bu nedenle işyeri tescil başvurusu nasıl yapılır ve işyeri bildirgesi nasıl verilir sorularının yanıtları aynıdır. Yani şirketinizin ya da şahsınızın başvurusuyla aklınızdaki olan marka isminin tescilidir.


MARKA TESCİL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN. Tüm marka başvuru ve tescil işlem.


Tescil edemediğimiz markalarla ilgili tam ücret iadesi yapıyoruz ve bu ibareyi de sözleşmemizde geçiriyoruz. Siz de isim patent sorgulama, marka tescil sorgulama, marka sorgulama, marka araştırma, patent alma ve isim patent araştırma işlemlerinizde en doğru ve güvenilir adres olan Global Tescil Ofisine başvurun. E-devlet üzerinden yalnızca kendi üzerinize kayıtlı araçları sorgulayabilirsiniz.


Eğer satın alacağınız ikinci el arabanın sahibine ilişkin sorgulama gerçekleştirmek istiyorsanız o kişiden sizin yanınızda e-devlet hesabına girerek araç sorgulama işlemi ni gerçekleştirmesini rica edebilirsiniz. Günümüzde tüm devlet işlemleri e-devlet sistemi, e- beyanname sistemi gibi tüm sistemler internet üzerinden hızlı ve kolayca yapılmaktadır. Ancak bu ve benzeri işlemlerin genel işleyiş sistemlerini.


Sizde hemen bir marka uzmanımızla görüşmeye başlayın. Firmamız marka ve patent konusunda en iyi danışmanlık hizmetini vermeyi garanti eder. Hızlı Başvuru Fırsatı. PATENT VE FAYDALI MODEL.


Patent, buluş sahibine, ürünün satışı, pazarlanması, çoğaltılması, bir benzerinin üretilmesi gibi alanlarda ayrıcalıklar getiren resmî bir belgedir. Tescil edilen bir marka, aynı mal veya hizmet sınıfında başka bir kurum ya da kişi tarafından kullanılamaz.

Başka kişi ya da işletmeler tarafından daha sonra aynı mal ve hizmet sınıfı için yapılan marka başvuruları ret edilir. Sayılı Cetvel TASARIM Hizmetin Türü Tutar. Tasarım Tescil Başvuru Ücreti.


Sistem Patent markanızın oluşturulma aşamasından araştırma ve sorgulama aşaması ve nihayet tescil aşaması ve sonrasında marka koruma aşamalarına kadar sizlere tam kapsam vekillik hizmeti vermektedir. Devlet Üzerinden Yapılan Talepler (TL) 4.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi