Fransa bayrağına benzeyen bayraklar

Fransa ’dan bağımsızlığını kazanmasından sonra oluşturulmuştur. Andorra’nın da benzer bir bayrağı vardır ancak merkezi olarak yerleştirilmiş armasıyla ayırt edilir.


Avrupa kıtasında bulunur. Fransa bayrağının üzerinde Eşit kalınlıkta Koyu mavi, Beyaz ve Kırmızı Çubuklar bulunur coğrafi konumu (enlem-boylam) olarak: 48°51’19. Herhangi bir yeni eyalet yada devlet artık sadece beyaz yıldız tarafından temsil edilecekti ve yeni gelen her yılın Temmuzunda Amerikan bayrağına eklenecekti.


Fransa bayrağına benzeyen bayraklar

Türkiye bayrağına benzeyen ülke bayrakları. Nereden: alanya Mesajlar: 6. Alanya - Şükrübey Apart. Bu örnekleriniz insanların pek fazla kullanmadığı ve bilinmedik ülke bayrakları olmasını arz ederim. Açılacak olan sayfada ilgili ülkenin bayrağı büyük boyutta görüntülenecektir.


Fransa bayrağına benzeyen bayraklar

Reklamsan Tasarım Tanıtım Mustafa Altınay. Birleşik Arap Emirliği. Güneydoğu Asya’da yer alan Malezya, eyalet ve federal bölgeden oluşur. Toprakları Güney Çin Denizi ile iki eşit parçaya ayrılmıştır.


Taylan Singapur ve Endonezya ile. Bu süreçten sonra Rusya bayrağını Hollanda bayrağına benzer olarak tasarlamıştır. Amma ve lakin Rus renklerini kullanarak tasarlamaya önem vermişlerdir.


Rus standardına en çok benzeyen iki bayrak, ağırlıklı olarak Rus bayrağından daha uzun olan ve ülkelerinin bayrağını bayrak tasarımına dahil eden Slovakya ve Slovenya bayraklarıdır. Rus modelinde varyasyonlar bulunan bayraklar, kırmızı-mavi-beyaz yatay şeritli desen kullanan Hırvatistan ve Sırbistan bayraklarını içeriyor. Bahreyn ve Katar’ın bayrakları sık sık birbirleriyle karıştırılıyor.


Tarihi Olaylar editörleri tarafından hazırlanmaktadır. Mesela Fransa ve Hollanda bayrakları. Fakat dikkat ederseniz, renk tonlarının farklı olduğunu anlayacaksınız.


Zira Hollanda bayrağının kırmızısı. Günümüzde, dünyada tek renkli bayraklar kalmadı, ama eskiden tek renkli bayraklar vardı.


Afganistan bayrağı tek renkli siyah bir tuval tarafından temsil edildi. Turuncu şeridin sol tarafında,başka bir deyişle göndere çekilen tarafında,krallık arması bulunur. Sizin nereye ait olduğunuzu işaret ederler. Siz de arka bahçenize bir bayrak asıp kendi krallığınızı ilan edebilirsiniz, tabii sadece kendinize.


Bayrağı,üç yatay şeritten oluşur. Sonuçta bu krallığın kabul edilmesi için diğer ülkelerin bunu tanıması gerek. Bu bayrakta da kırmızı zemin kullanılmış, ortadaki ay yıldız beyaz bir dairenin içine kırmızı renkli olarak yerleştirilmiştir.


Türk bayrağına en fazla benzeyen bayrak Tunus bayrağıdır. Ay yıldız İslamiyet’i temsil etmektedir. Her rengin uluslar tarihinde bir anlamı vardır.


Fransa bayrağına benzeyen bayraklar

Telif hakkı: Bu görüntülerin telif hakkı kullanımına sahibim. Metin veya resmi izinsiz kullanamazsınız. Fransa ), Fransız bayrağına benzer bir bayrak seçtiğini neden yatay çizgiyle seçtiğini açıklayan bir Fransız meraklısıydı.


Kocasinan ilçesine bağlı Fuzuli Caddesi’ndeki katlı apartmanın 5’inci katında akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, bir süredir Kayseri’de yaşayan İranlı Mohammad Reza K. Bu sırada iftar için balkonda bekleyen vatandaşlar da Mohammad Reza K. Her iki baуrakta da beуaz ve kırmızı dışında rеnk kullanılmamıştır. Bu benzerlіk ülkelerin kültürеl olаrаk birbirlerine benzedіğіnі göstermektedir.


Resmi olaraksa Azerbaycan cumhuriyeti ve Tunus bayrakları en çok benzemektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi