Ak parti üye karti

Ak parti üye karti

AK Parti Bolu İl Teşkilatı, yeni üye için kampanya başlattı. Ay, "Temmuz ayında da 10. Ak Parti ’ye Üye Olmak İstiyorum. Parti tüzüğüne göre resmi kısaltması “AK Parti“, simgesi turuncu ve siyah renklerden oluşan ampuldür.


Ak parti üye karti

Adalet ve Kalkınma Partisi, kurulduğu günden beri katıldığı seçimlerin tamamında birinci parti olmuş ve katıldığı beş genel seçimin dördünde tek başına iktidar olmuştur. Başkanı Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Konak da katılıyor.


Bu stantta üye kayıt formu dağıtılarak üye çalışması yapıldı. Yapılan bu çalışmaya ise CHP sert tepki gösterdi. Geçtiğimiz Kasım-Aralık ayında bin, Ocak ayında da bin olmak.


BÜLENT TURAN ÇANAKKALE AK PARTİ ÜYE KAMPANYASI. Siyasi partiler üye sayılarını artırmak isteseler dahi tüzükleri gereğince adaylarda bazı şartların yerine getirilmiş olmasını isterler. Bu kapsamda ilçe koordinatörleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla toplantı yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, son yıllarda partilerine olan ilgiyi tescillemek için üye kayıtlarına büyük önem verdiklerini söyledi.


Ay,”Yıl sonuna kadar hedeflediğimiz 3bin üye sayısına en kısa zamanda ulaşmak için tüm teşkilatlarımızla var gücümüzle üye çalışmalarımız devam etmektedir. Ali Yılmaz’ın markette işi gücü bırakarak, partisine katılımlar sağlamak için çalışma yürüttüğü Paşa’nın sokaklarında konuşuluyor.


Hüseyin Sezen, il merkezinde üye sayılarının bine ulaştığını hedeflerinin bu sayıyı binin üzerine çıkarmak olduğunu söyledi. Gençlik ve kadın kolları görevlileri Fethiye’nin çeşitli noktalarında stand açarak üyelik başvurusu topluyor. Microsoft News teknolojisi ile.


Bu, dünyada da böyledir, örneği yok. Kime bunu söylersek hepsi şaşırıyor. Mutlu Ulutaş, “Partimize üye kayıtlarımız devam ediyor. Mahalle mahalle, belde belde gezerek tüm Kaş bölgesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.


Siyasi partilere üyelik her geçen gün daha bir önem kazanırken özellikle iktidar olan partiye üyelik isteği kişilere cazip gelmektedir. Yeni üyeler kazandırmak için başlatılan kampanya kapsamında açılan "akuyelikistanbul. Yıl içerisinde bin yeni üyeyi partimize katarak daha güçlü ve daha çok AK Partili kardeşlerimizle yolumuza güçlenerek devam edeceğiz” dedi. Yİ PARTİ VE CHP’DE ÜYE SAYISI ARTTI.


Ak parti üye karti

Başkan Bünül, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, "Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte pandemi sürecinde yeni üye kayıtları gerçekleştirdik. Her ne kadar partiler herkesi üye yapmak istese de, üye sayılarını artırmak isteselerde vatandaşlarda bazı şartlar ararlar. AK Gençlik, kökü mazide, gözü istikbalde olan gençliktir. Olağan Büyük Kongresi öncesi partinin üye sayısı da güncellendi.


Güncellenen üye sayısına göre partiye yaklaşık milyon yeni üye daha katılarak milyon 7bini geçerek rekor kırdı. Bu süreçte mükerrer ve ölüm nedeniyle de 2bin kişinin kaydı silindi. Teşkilat Başkanı Koray Aydın, 2bin üyeye ulaştıklarını, yıl sonunda 4bini geçeceklerini açıkladı.


Yİ Parti, hedefi iki katına çıkardı. CHP üye sayısı: Milyon 2Bin 7Kişi. MHP üye sayısı: 4bin 1Kişi. HDP üye sayısı: bin 3Kişi.


Belediye Başkanı Zekiye Tekin’inde kurulan stantta üye kayıt işlemi bizzat kendi gerçekleştirirken, ilçe teşkilatı gün boyu üyelik kayıt işlemi yaptı. Ak parti üye sayısı son iki üç ayda toparlanmaya başladı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi