Aday öğretmen dosyasında bulunması gerekenler 2019

Merhaba meslektaşım. Bu yazımda her öğretmenin, öğretmen dosyası içerisinde bulunması gereken belli belgelerden bahsedeceğim.


Bu belgelerin eksiksiz olması sizi hem dönem içerisinde daha planlı tutup yanlış yapmanızı engelleyecek hem de müfettişler okula uğradığı zaman “Öğretmenim, günlük planların, BEPli öğrencilerinin evrakları nerede görmek istiyorum. Bu yazımda sınıf rehberlik dosyasında bulunması gereken evraklardan bahsedeceğim. BİR ÖĞRETMENİN DOSYASINDA BULUNMASI GEREKENLER 1. Aday Öğretmen Formları. Talim Terbiye Kurulu.


Memur, evlendiğini kurumuna bildirmek zorunda mı? Okul Öncesi Öğretmenleri Nöbet G. Bu Sayfada " STAJYER ÖĞRETMEN DOSYASINDA BULUNMASI GEREKENLER " adlı dosya bulunmaktadır.


Download linki aktif olduğunda " STAJYER ÖĞRETMEN DOSYASINDA BULUNMASI GEREKENLER " dosyasını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Listeden herhangi bir dökümanı seçerek ilgili indirme sayfasından dökümanı indirebilirsiniz. Bu dosya dokümanlar kategorisine eklenmiştir, buna benzer dosyalar için dokümanlar kategorimize bakabilirsiniz. Bu çalışmasını FORM-3’e doldurur.


Form de öğretmenin çalışması günlük olarak planlanmış olup ders planlama, sınıf içi izleme, ders uygulaması, okul içi uygulama ve okul dışı uygulama kategorilerine göre doldurulmalıdır. Ayrıca sınıf rehberliği ve kulübu olan öğretmenlerin dosyalarını da ayrı ayrı koyduk. Stajyer öğretmen dosyasında bulunması gerekenleri kendinize göre düzenlersiniz.


Artık pek dikkat edilmediğini de bu arada söylemek isterim. Ama ne olur ne olmaz elinizin altında durmasında fayda var. Her öğretmenin atandığı andan itibaren hazırlaması gereken dosyadır. Resmi bir evrak olduğu için.


Zümre Öğretmenler Kurulu Tutanakları, 3. Dersin öğretim programı, 2. Sözlemeli aday öğretmenlerin bilmesi gerekenler. Easy Finance At SourceBMX. Split Your Payments Or Pay Later!


Yeşil butona tıklayarak dosyayı kaydedebilirsiniz. Bu dosyamızda aday öğretmenler için gerekli olan belgeler bulunmaktadır. Mümkün olan kanun, yönetmelik, genelge vb.


Dosya adı: okuldokuman. Aşağıdaki forma sorunuzu ekleyerek bize iletebilirsiniz. En kısa sürede cevap e-mail adresinize gönderilecektir.


ZÜMRE ÖĞRETMENLER TUTANAKLARI 6. NDİR ADAY ÖĞRETMEN STAJ DOSYASI. Marşı kıtasıyla birlikte Aboyutunda dosya olarak eklenmiştir. Renkli çıktı tavsiye ederiz. Eylül Telafi Planları.


Forumu Görüntüleyenler: Ziyaretçi. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Başlatan YoneticiHane. Dönem Başı Toplantı Gündem Maddeleri.


Sosyal Etkinlikler Modülü İle İlgili Yapılması Gerekenler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi