Rusya yeşil pasaport

One easy to use simple form to get quotes from verified suppliers. From Photographer to DJ. Save time searching and save money comparing. Bordo pasaport sahiplerinin ihtiyaç duydukları vize türüne istinaden başvuru evrakların tam ve eksiksiz bir şekilde hazırlanması önem arz etmektedir.


Rusya, yeşil pasaport ve gri pasaport sahiplerinden kısa dönemlik seyahatlerinden vize istemez.

Yapmanız gereken seyahat nedenine karar vererek vize türü ve vize süresini belirlemektir. Bunun ardından vize türüne göre hazırlamanız gereken evrak ve belgeleri hatasız bir. Yeşil Pasaport sahipleri de vizeye tabii durumdalar. Fakat uygulama henüz hayata geçmedi.


Yani kişiler yeşil pasaport sahibi olsalar dahi mecburen vize almak zorundadır. Yeşil pasaport en fazla yıl için alınabilmekte ve bir takım ayrıcalıklara sahiptir.


Açıklanan yeni uygulamaya göre yeşil ve gri pasaport.

Yanınızda, otel rezervasyonunuz ve dönüş biletinizi fotokopisi olsa yeter diye biliyorum. Hususi ( Yeşil ) pasaport sahipleri güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile uluslararası. Gün bitmeden çıkmak zorundasınız. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı nın 25. Bu uygulama uluslararası taşımacılık yapan ve belgelerini beyan edebilen profesyonel şoförler için de geçerli.


Bu üç grup, ikamet süresi 1günlük periyotta günü aşmayacak. Bazı kamu görevlilerine ve eski bürokratlar yeşil pasaport yani hususi pasaport alabilirler. En fazla yıl geçerliliği vardır. Gri pasaport yani hizmet pasaportu devlet için yurt dışında görev.


Bugün yeşil pasaport yazı dizimde en çok sorulan sorulardan birine açıklık getirmek için bu yazıyı kaleme alıyorum. Konumuz mali müşavirler için yeşil pasaport düzenlemesi. Bu konu sıkça gündeme geldi ama somut tam olarak bir adım atılmadı.


Günde vizenizi gelmenize gerek kalmadan alıyoruz. Güvenilir, Hızlı, Kolay.

Arayın hemen vizenizi alalım. Bu yazıda yeşil pasaport ile vizesiz seyahat. Ankara ve Moskova arasında devam eden vize muafiyeti görüşmelerinde yeni bir noktaya gelindi. Türk iş adamları için yurtdışı iş seyahatlerinin vize engeline takılmadan gerçekleşmesini sağladı.


Diplomatik pasaportlara vize istenmez. Bu konuda hala yeterince bilgi sahibi olmayan veya bu pasaportu alma hakkına sahip olduğunun farkında olmayan firmalar var.


Pasaport tam adı, cinsiyet, doğum tarihi ve yeri ve taşıyıcı bir fotoğrafı içerir. Ayrıca yaşın altındaki sahibinin kayıtlı ev adresi, askeri görevi, medeni durum, çocuk sayısı, kan grubu (isteğe bağlı) ve bireysel vergi. Pasaport defter bedeli olarak Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen 8TL’nin ödenmesi yeterlidir.


Bu işlemi gişeden pasaport defter bedeli ödemesi yapmak istediğinizi söyleyerek veya internet bankacılığı üzerinden yapabilirsiniz. Yapılan ödemenin dekontu başvuru dosyasına eklenmelidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi