Abd vize başvuru

Abd vize başvuru

Vize başvurusunda bulunan biri olarak, başvuracağınız kategoride bir vize alabilmeniz için söz konusu vize türüyle ilgili tüm şartları taşıdığınızı kanıtlamanız gerekmektedir. ABD ’ye seyahatinize ilişkin olarak sizin için uygun olabilecek vize türünü belirlemek amacıyla Vize Türleri Rehberi’mizi ziyaret edebilirsiniz.


ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası coğu göçmen olmayan vize kategorisi için başvuru yapanların ülkelerine güçlü sosyal, ailevi ve ekonomik bağlarının olmasını gerekli kılmaktadır. Bu nedenle, yukarıda belirtilenlere ilaveten, vize görüşmesi yapan konsoloslar başvuru sahiplerinden seyahat amaçlarını ve ülkelerindeki durumlarını gösteren destekleyici başka.


ABD vizesi başvuru Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını en çok uğraştıran vize olarak bilinir… Başvuru sürecinde istenilen belgeler karmaşık gibi görünse de Vize Başvuru Merkezi verdiği danışmanlık hizmeti ile bu süreci hızlı ve eksiksiz halletmenizi sağlar. Amerika vize işlemlerinde.


Eğer vize başvurusu iptal edilirse geri vize ücret ödemesi yapılmaz. Bunun yerine tekrar başvuru yapıldığında aynı güncel miktar doğrultusunda vize ücretlerinin ödenmesi gerekmektedir. DS-1form numarası, vize türü, doğum tarihi, cinsiyet, mail adresi telefon numarası, daha önce abd vizesi olup olmadığı sorulmaktadır. Vize türüne göre eklenen sorular da bulunmaktadır.


WAC numarası da talep edilmektedir. Lütfen aşağıda verilen bilgileri dikkatle okuyunuz. Burada belirtilen özelliklerde olmayan fotoğraflar kabul edilmeyecektir.


Abd vize başvuru

ABD vize başvuru aşamasında her pasaport sahibi bireyin DS-1formunu doldurmasını talep etmektedir. Bu şartlar altında vize almam imkansızken Abd - Vize. Biyometrik fotoğraf taratılarak başvuru formuna eklenmelidir.


Fotoğraf ekleme işlemi sırasında fotoğrafın format uygunsuzluğundan kaynaklı hata verirse fotoğraf uygun boyut ve formata getirilerek sisteme tekrar eklenmelidir. ABD ’ye girişimci olarak gelmek için göçmen olmayan (nonimmigrant) vize türlerinden birisine başvurmanız gerek. Eğer hali hazırda ABD ’de bir iş kurmuş iseniz, bu durumda ABD ’de kalıcı olarak yaşamak adına göçmen (immigrant)vizelerinden birine başvurmanız gerekiyor. Detaylı bilgi için tıklayın.


KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR? Bu işlem sonrasında başvurunun onaylanmasında sonra yapılacak olan hizmetin bedeli kredi. Vize görüşmesinin öncesinde parmak izi bilgisinin verilmesi vardır.


Sıra numarası yandıktan sonra vize almaya gelmiş olan kişiler görevli memur ile kısa bir. ABD seyahatine uygun geçerli pasaport.


Pasaportun, ABD ’deki kalış süresinin sonundan itibaren en az altı ay süreyle geçerli olması gerekir (ülkeye özgü anlaşmalarla muaf olmadığı sürece) En son verilen ABD vizesinin işlenmiş olduğu pasaport (geçerliyse). DS-1Göçmen Olmayan Vize Başvuru Formunun onay sayfası. Bu mesafedeki kurye hizmeti 1₺ şeklinde ücretlendirilir.


ABD Dışişleri Bakanlığı Vize Başvuru ücretlerini iade etmez. Vize başvurunuzu online olarak nasıl yapabileceğinize dair hazırlanan bu kısa video (Türkçe alt yazılı) bu. Nasıl başvuru yapılır? Ankara ve İstanbul’daki vize bölümlerinden randevu alabilmek için öncelikle öncelikle DS-1formunuzun eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması gerekmektedir.


DS-160formunu sizin adınıza doldurabilmemiz için ABD Vize Ön Bilgi Formunu eksiksiz ve doğru bilgiler ile doldurmanız gerekmektedir. Eğitimleri ABD ’de devam eden öğrenciler, öğrenci durumunu sağladıkları ve SEVIS kayıtları devam ettiği sürece yeni vize için herhangi bir zaman başvuru yapabilirler. DOL = ABD ’li işveren USCIS’e bir dilekçe vermeden önce ABD Çalışma Bakanlığı’ndan yabancı işgücü belgesi almalıdır.


Abd vize başvuru

Gerekli dilekçe veya başvuru, başvurmayı planladığınız vize kategorisine bağlıdır. Başvuru sahipleri çoğu zaman dosyalarının, beyanlarının veya formlarının eksiksiz veya hatasız olduğunu söylüyorlar, ancak vize formu doldurulurken yapılmış ufak bir hata, önemsiz görüp bahsetme ihtiyacı duymadınız bir detay veya iş hayatınızda belirttiğiniz veya belirtmediğiniz bir bilgi vize ABD vize reddinin sebeplerinden birisi olabilir.


Vize mülakatına şahsen gitmeniz gerekmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi